ا
-
اتگور
امکانسنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
-
ارقام انگور
معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
-
اسید جیبرلیک
راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
-
انگور
پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمهای در تاکستانها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
-
انگور
مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
-
انگور
روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
-
انگور
پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
ب
-
باردهی
تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
-
بنتونیت
روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
-
بهنژادی
معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
پ
-
پایه تاک
پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
ت
-
تاک
تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
-
تاک
بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
تریکودرما
مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
-
تعداد حبه در خوشه
راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
-
تناسب اراضی
امکانسنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
-
تنش خشکی
پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
-
تنش های محیطی
تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
-
تنک خوشه
راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
-
تنوع ژنتیکی
معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
-
تولید پایدار
پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
ج
-
جذب آب
پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمهای در تاکستانها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
ح
-
حبه
بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
حذف برگ
راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
خ
-
خاک شیره
روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
-
خوشه
بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
ز
-
زمان رسیدن
تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
س
-
سرطان طوقه
پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
ش
-
شیره انگور
روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
ض
-
ضریب تبدیل
تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
ط
-
طول خوشه
راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
ق
-
قارچکش
مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
ک
-
کپک خاکستری
مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
-
کشمش
تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
-
کیفیت
تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
-
کیفیت
بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
کمپوست
پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمهای در تاکستانها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
م
-
محدودیتهای خاک
امکانسنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد