نمایه کلیدواژه ها

ا

  • اتگور امکان‌سنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
  • ارقام انگور معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • اسید جیبرلیک راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
  • انگور پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
  • انگور مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
  • انگور روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
  • انگور پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]

ب

  • باردهی تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
  • بنتونیت روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
  • بهنژادی معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]

پ

  • پایه تاک پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]

ت

  • تاک تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
  • تاک بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
  • تریکودرما مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
  • تعداد حبه در خوشه راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
  • تناسب اراضی امکان‌سنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
  • تنش خشکی پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
  • تنش های محیطی تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
  • تنک خوشه راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
  • تنوع ژنتیکی معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • تولید پایدار پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]

ج

  • جذب آب پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]

ح

  • حبه بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
  • حذف برگ راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]

خ

  • خاک شیره روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
  • خوشه بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]

ز

  • زمان رسیدن تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

س

  • سرطان طوقه پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]

ش

  • شیره انگور روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]

ض

  • ضریب تبدیل تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]

ط

  • طول خوشه راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]

ق

  • قارچ‌کش مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]

ک

  • کپک خاکستری مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
  • کشمش تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
  • کیفیت تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
  • کیفیت بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
  • کمپوست پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]

م

  • محدودیت‌های خاک امکان‌سنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]